På Gång

Ute och cyklar

Vi är ett perfekt utflyktsmål, här tar du en god fika och vilar benen en stund eller så fixar vi en macka som du lätt får plats med i ryggan eller t o m i sadelväskan! Välkommen att stanna till hos oss!”

Vill du vara med och baka?

Går du i baktankar?

Nu kör vi igång våra bakdygn! Du som tycker det verkar spännande och kul att vara med och baka surdegsbröd, bullar och annat gott är välkommen att anmäla dig till ett bakdygn med oss.

Hur?

Vi börjar på fredagen eller lördagen kl 15:00. Då sätter vi degar, förbereder och kollar surdegarna. Vi avslutar med lite fika och är klara vid sju-tiden. Dagen efter startar vi 06:00 och börjar baka. Dagen avslutas ca 15:00 och du får frukost, lunch och du får naturligtvis ta med dig bröd hem. Recept likaså.

När?

Fritt fram att anmäla sig vilken helg som helst med start den 29 oktober . Vi kör ett gäng fredag till lördag och ett från lördag till söndag. Vi tror att max 1-4 pers åt gången är lagom. Vi avslutar bakdygnen den 9 januari 2022 och återupptar dem igen framåt våren då vi öppnar upp igen efter några veckors ledighet. Exakt datum återkommer vi om här på hemsidan.

Kostnad:

För deltagande, fika, frukost, lunch och bröd inkl recept får man lägga ut 1500 kr. Betalning kan ske antingen på plats med kort eller swish eller via faktura.

Frågor? Hör av dig till oss via mal, telefon eller sms. Numren och mailen hittar du på hemsidan under kontakt. Använd vilken kanal du vill och vi hör av oss tillbaka omgående för att bekräfta din anmälan.

Psst; Bakdygn brukar vara en uppskattad present till ”den som har allt”.

Click here to add your own text

Click here to add your own text

Click here to add your own text